Image One

KUFJE WIRELESS
BLUETOOTH

Të punosh nga kudo do të thotë të mos jesh i lidhur.
Me kufjet bluetooth nga Plantronics të punosh kudo
dhe kurdo është totalisht e mundur.
Kufjet tona janë të dizenjuara bukur me teknologji që ju
lejojnë të dëgjoheni me një qartësi të
jashtëzakonshme, duke ju eliminuar shpërqëndrimet.

EKSPLORO ....
Poly Image
Third Image

KUFJE ME USB
PROFESIONALE

Lidhuni shpejt dhe me lehtësi.
Shijoni një zë të shkëlqyeshëm dhe eliminoni
shpërqëndrimet nga zhurmat e zyrës.
Funksionojnë me platformat më të njohura në treg.

EKSPLORO ....

KUFJE PËR
CALL CENTER

Ekipi juaj ka mjaft stres.
Ata nuk duhet të shqetësohen për cilësinë e audios.
Kufjet Plantronics ofrojnë lirinë për të punuar kudo.
Produktet tona janë të cilësisë së lartë.
Gjithashtu ofrojnë eliminim i zhurmave të sfondit që
shpërqëndrojnë telefonatat.

EKSPLORO ....
Fourth Image
Bluetooth Mobile Image

KUFJE BLUETOOTH
MOBILE

Punoni nga ku të keni dëshirë, pa limitime në komunikim.
Lëreni zhurmën e padëshiruar prapa dhe lidhu
pa probleme me kufjet Plantronics me bluetooth.
Me teknologjine "Noise Canceling" për të reduktuar
zhurmën shpërqendruese në sfond, cilësia e komunikimit
tuaj nuk ka ndryshim, si në zyrë ashtu dhe në rrugë.

EKSPLORO ....

BOKSE PËR
KONFERENCA

Përqëndrohuni tek zëri, jo te zhurma e sfondit.
Të gjitha modelet kënë një dizajn elegant
dhe modern. Të gjithë meritojnë të dëgjojnë
dhe të dëgjohen, altoparlantët inteligjentë të serisë
"Sync" e mundësojnë atë. Përdoren në ambjentet
e punës dhe në sallat e konferencave të përmasave
të vogla dhe të mesme. Zvogëlojnë zhurmat në
mënyrë që të gjithë t'ju dëgjojnë qartë.
Konfigurimi është shumë i thjeshtë.

EKSPLORO ....
Conference Box Image
Bluetooth Mobile Image

SISTEME KONFERENCASH

Zgjidhje për sallat e mbledhjeve, të vogla, të mesme
dhe të mëdha. Super fleksibël: Përdorim në të gjitha
platformat e njohura video, GoogleMeet, Zoom. Teams,
Webex etj. Gjithçka që ju nevojitet për një videokonferencë
të suksesshme - aplikacion, bokse audio, video kamera
dhe ekran kontrolli. Modelet e Sistemeve përfshijnë modele
për përdorim personal, grupe të vogla dhe salla të mëdha.
Dizajn kompakt dhe i thjeshtë përshtatet lehtësisht sipër
ose poshtë një ekrani/televizori në dhoma me shumë
pjesëmarrës. Ofrojmë shërbimin e konsulencës dhe
projektimit të sallës së mbledhjeve ideale FALAS.

EKSPLORO ....

KONTAKTONI NJË EKSPERT TË PLANTRONICS

Skuadra jonë e ekspertëve Plantronics do ju ndihmojnë të gjeni zgjidhjen e duhur
për biznesin tuaj.
Plotësoni formularin dhe një nga stafi i ekspertëve do ju kontaktojë.

KONTAKTI I DEPARTAMENTIT TE SHITJEVE:

Telefon: + 355 44 50 50 40 E-mail: sales@plantronics.com.al

ORARI I PUNES:

Hënë - Premte Shtunë 09:00 - 17:30 09:00 - 14:30

ADRESA E SHOWROOM:

Rruga "Hysni Gërbolli", Nr.1, Pranë Kryqit të Kuq, Zogu i Zi, 1057, TIRANË

* Adresa e e-mailit

* Emri

* Mbiemri

* Telefoni

* Kompania

* Pozicioni i Punes

* Shteti

* Produkti i kerkuar

* Komente shtese

SUPORTI TEKNIK DHE GARANCIA

Për ndihmë me kufjet, telefonet bokset bluetooth dhe sistemet e konferencave ose pajisjet e tjera Plantronics,
kontaktoni një specialist të suportit teknik për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja teknike dhe për të zgjidhur çdo problem në lidhje me produktin.

Suporti teknik: support@plantronics.com.al
Garancia: warranty@plantronics.com.al
Support Black Termat e Garancisë

Kufjet janë të mbuluara
nga garancitë më të mira në treg
1-2 Vit garanci.

Manuals Guides Guida dhe Manuale

Gjeni manualet e përdoruesit,
udhëzuesit e instalimit dhe
katallogjet e produkteve Plantronics.

Download Image Shkarko Aplikacionet

Shkarkoni programet tona për
desktop dhe celular të dizanjuara
menaxhimin e pajisjeve Plantronics.

Compatibility Guida e Kompatibilitetit

Për një listë të plotë të produkteve
që janë në përputhje me telefonin tuaj,
ju lutemi vizitoni linkun e mësipërm.