Image 1

KUFJE WIRELESS BLUETOOTH

Shpërtheni produktivitetin në zyrën tuaj me kufje premium wireless, kudo dhe kurdo.

PN# 218475-02

Headphone Image 1

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
VOYAGER 4320-UC V4320-M USB-A

160 €

1 Vit Garanci

PN# 218471-02

Headphone Image 2

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
VOYAGER 4310-UC, MONO, USB-A, STAND

155 €

1 Vit Garanci

PN# 218476-02

Headphone Image 3

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
VOYAGER 4320-M STAND USB-A

185 €

1 Vit Garanci

PN# 202652-01

Headphone Image 1

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
VOYAGER FOCUS UC

210 €

1 Vit Garanci

PN# 214003-05

Headphone Image 2

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
VOYAGER Office 4220-M USB-A

175 €

1 Vit Garanci

PN# 213727-02

Headphone Image 3

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
Voyager Focus 2 UC-M USB-A

260 €

1 Vit Garanci

PN# 209214-02

Headphone Image 1

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
Savi 8220-M UC, D200 USB-A, MS

235 €

1 Vit Garanci

PN# 208769-01

Headphone Image 2

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
VOYAGER 8200 UC, USB-A,

275 €

1 Vit Garanci

PN# 208748-101

Headphone Image 3

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
VOYAGER 6200 UC

185 €

1 Vit Garanci

KUFJE BLUETOOTH MOBILE

Punoni ku të doni, në zyrë apo në lëvizje. E kemi zgjidhjen për ju.

PN# 87300-05

Headphone Image 1

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
VOYAGER LEGEND

82 €

1 Vit Garanci

PN# 203500-105

Headphone Image 2

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
VOYAGER 5200/R

105 €

1 Vit Garanci

PN# 206110-01

Headphone Image 3

KUFJE BLUETOOTH PLANTRONICS
VOYAGER 5200/UC

146 €

1 Vit Garanci

KUFJE ME USB PROFESIONALE

Komoditeti i përdorimit gjatë gjithë ditës që zvogëlon lodhjen e punonjësit
dhe përmirësojnë kënaqësinë e klientit.

PN# 209744-101

Headphone Image 1

KUFJE USB PLANTRONICS
BLACKWIRE C320-A RED

30 €

1 Vit Garanci

PN# 209745-104

Headphone Image 2

KUFJE USB PLANTRONICS
BLACKWIRE C3220-A RED

38 €

1 Vit Garanci

PN# 209747-101

Headphone Image 3

KUFJE USB PLANTRONICS
BLACKWIRE C3225 USB-A

55 €

1 Vit Garanci

PN# 214012-01

Headphone Image 4

KUFJE USB PLANTRONICS
BLACKWIRE 3320-M USB-A

50 €

1 Vit Garanci

PN# 207576-201

Headphone Image 5

KUFJE USB PLANTRONICS
BLACKWIRE C5220 USB-A

78 €

1 Vit Garanci

PN# 214408-01

Headphone Image 6

KUFJE USB PLANTRONICS
BLACKWIRE 8225-M USB-A

159 €

1 Vit Garanci

KUFJE PER CALL CENTER

Cilësia superiore e zërit të kufjeve tona fuqizon punonjësit e "call centerit"
për të ofruar shërbim klienti të jashtëzakonshëm.

PN# 214570-01

Image 1

KUFJE PLANTRONICS
ENCOREPRO 320 USB-A

75 €

1 Vit Garanci

PN# 89434-02

Image 2

KUFJE PLANTRONICS
ENCOREPRO HW520 QD

65 €

1 Vit Garanci

PN# 78714-102

Image 3

KUFJE PLANTRONICS
ENCOREPRO HW720 QD

100 €

1 Vit Garanci

AUDIO PROCESOR

Thirrje më të qarta për të gjithë. Jepuni agjentëve tuaj të "call center" mbrojtje

PN# 201851-02

Image 1

AUDIO PROCESOR
PLANTRONICS DA70 QD-USB

32 €

1 Vit Garanci

PN# 201852-02

Image 2

AUDIO PROCESOR
PLANTRONICS DA80 QD-USB

44 €

1 Vit Garanci

PN# 78714-102

Image 3

AUDIO PROCESOR
PLANTRONICS DA90 QD-USB

62 €

1 Vit Garanci

SPEAKERPHONE AUDIO KONFERENCE

Zgjidhje audio, të fokusoheni tek zëri dhe jo tek zhurma që ju rrethon

PN# 216867-01

Image 1

Poly SYNC 20+ M
USB-A/BT700 Speakerphone

165 €

1 Vit Garanci

PN# 218764-01

Image 2

Poly SYNC 40+,
SY40-M, USB-A/BT700 Speakerphone

280 €

1 Vit Garanci

PN# 216873-01

Image 3

Poly SYNC 60+
SY60-M, USB-A/BT700

450 €

1 Vit Garanci

SISTEME VIDEO KONFERENCE

Zgjidhje për sallat e mbledhjeve, të vogla, të mesme dhe të mëdha

PN# 2200-69370-101

Image 1

Video Konference
Poly Studio P15, 4K, 90° FOV, USB

690 €

1 Vit Garanci

PN# 2200-69390-101

Image 2

Video Konference
Poly Studio P30, 120° FOV, USB

790 €

1 Vit Garanci

PN# 7200-85830-101

Image 3

Video Konference
Poly Studio, 4K, 120° FOV

1290 €

1 Vit Garanci

PN# 2200-86260-101

Image 1

Sistem Video Konference
Poly Studio X30/TC8, 4K, 120° FOV, LAN, USB-A, Touch display

2490 €

1 Vit Garanci

PN# 2200-86270-101

Image 2

Sistem Video Konference
Poly Studio X50/TC8, 4K, 120° FOV, 2XHDMI, LAN, USB-A, Touch display

3690 €

1 Vit Garanci

PN# 7200-87300-001

Image 3

Sistem Video Konference
Poly Studio X70/TC8, 2 lenses, 4K, 120° FOV, 2XHDMI, LAN, USB-A, Touch display

6690 €

1 Vit Garanci

PN# 7230-88160-101

Image 1

Sistem Video Konference
Poly Large Room Kit, Studio E70/GC8/Mini PC, 2 lenses, 120° FOV

7490 €

1 Vit Garanci

PN# 7200-87310-001

Image 2

Sistem Video Konference
Poly Large Room Kit, Studio E70/G7500/TC8/TRIO, 2 lenses, 120° FOV

8490 €

1 Vit Garanci

PN# 7200-85740-101

Image 3

Sistem Video Konference
Sistem Video Konference Poly Large Room Kit, Poly Eagle Eye IV-4x/G7500/TC8/TRIO, 12x zoom, PTZ

9490 €

1 Vit Garanci

KABLLO dhe ADAPTOR

Përshtatshmëri të kufjeve tuaja me pajisje tjera komunikimi me kabllot e dedikuara
Plantronics për të gjitha markat e telefonave.

PN# 38099-01

Image 1

ADAPTOR KABLLO PLANTRONICS
U10P-S GRANDSTREAM - YEALINK

17 €

1 Vit Garanci

PN# 26716-01

Image 1

ADAPTOR KABLLO PLANTRONICS
U10 TELEFON CISCO

11 €

1 Vit Garanci

PN# 27019-01

Image 3

TRAINING KIT PLANTRONICS
Y-CABLE - QUICK DISCONNECT

26 €

1 Vit Garanci

SUPORTI TEKNIK DHE GARANCIA

Për ndihmë me kufjet, telefonet bokset bluetooth dhe sistemet e konferencave ose pajisjet e tjera Plantronics,
kontaktoni një specialist të suportit teknik për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja teknike dhe për të zgjidhur çdo problem në lidhje me produktin.

Suporti teknik: support@plantronics.com.al